Více
    11.4 C
    Czech
    Čtvrtek 24. dubna 2025

    Rohlík Bistro rozšiřuje nabídku o dalších 26 jídel z 6 nových restaurací

    Říká se, že v dobách nejtěžších se tvoří ty nejlepší nápady. Tím je  i Rohlík Bistro, které vzniklo z nápadu zachránit českou gastronomii během jarní pandemie, a to nabídkou šokově zchlazených jídel zákazníkům domů. Díky úspěchu projektu a zájmu jak restaurací, tak zákazníků, se dnes nabídka rozšiřuje o jídla z dalších šesti restaurací: Aureole, Café Buddha, Čestr, Chateau St.Havel, Kuchyň a Pizza Nuova. 


    Aktuálně Rohlík Bistro nabízí 75 jídel z 15 restaurací, tradičních i alternativních, sladkých i slaných, z české i zahraniční kuchyně. Olin Novák, komerční ředitel Rohlik Group zájem o Rohlík Bistro komentuje slovy: „Děkujeme našim zákazníkům, že v těžkých chvílích podporují kvalitní českou gastronomii skrze Rohlík Bistro. Jsme nadšení, že si zákazníci službu oblíbili a my můžeme nabídku dále rozšiřovat a zlepšovat tak kvalitu jídla a stravování obecně.“

    Zařazení nabídky jídel do Rohlík Bistro komentuje Vojtěch Malý, provozní manažer restaurace Čestr: „Na znovuotevření naší restaurace jsme se nesmírně těšili a teď, když nemůžeme zákazníky přivítat přímo u nás, jsme rádi, že jim můžeme nabídnout naše vybraná jídla přes Rohlík Bistro. Kam už si od jara zvykli chodit pro speciality, na kterých si mohou pochutnat doma. Jednak si tím dny doma zpříjemnit, a zároveň podpořit v době lockdownu i nás, zavřené podniky“.

    Šokové zchlazení je metoda, jak docílit toho, aby mělo předpřipravené jídlo mnohem vyšší úroveň kvality než pokrmy, které vám dovezou hotové přímo z restaurace. Oproti jídlům uchovávaným v chladničce nedochází k úbytku přirozené vlhkosti a je tak zachována původní kvalita, čerstvost i hmotnost pokrmu. Jídla mohou zákazníci skladovat doma v ledničce až po dobu 5 dnů.  


    Rohlík Bistro v červnu získalo svoje místo přímo ve stálé nabídce online supermarketu Rohlik.cz. Zákazníci tam chodí vždy, když zatouží po jídlu z oblíbené restaurace, které si mohou dopřát kdykoliv a kdekoliv. Může to být večeře z pohodlí domova, oběd při práci na home office nebo nedělní oběd s rodinou. Je to na každém, kdy si bude chtít dopřát to nejlepší na svém talíři. 


    Projektovému týmu Rohlíku, který tvoří Mariana Sochorová a Vladimír Beneš, se povedlo navázat s restauracemi velmi úspěšnou spolupráci, kterou si chválí všechny tři strany – zákazník, restaurace i Rohlik.cz, kde se tak mohl sortiment rozšířit o vyhledávanou kategorii. “S restauracemi máme nastavenou skvělou partnerskou spolupráci, garantujeme jim pravidelný odběr a oni jsou rádi, že mají možnost nabídnout své speciality zákazníkům s dovozem až domů”, hodnotí službu Olin Novák.

    Členové klubu Rohlik.cz Premium navíc ušetří 15 %. Nabídka jídel z restaurací je zahrnuta pod vlastní řadu produktů BEZ KOMPROMISU, které mají členové klubu možnost nakupovat se slevou a neplatit navíc za dopravu. 


    Ve stálé nabídce Rohlík Bistro jsou jídla z těchto 15 restaurací: Alcron, Babiččina zahrada, Eska, Kantýna, Pasta Fresca, Sia, Spojka Karlín, Špejle, V Zátiší. A nově: Aureole, Café Buddha, Čestr, Chateau St.Havel, Kuchyň, Pizza Nuova.

    Sledujte nás na sítích

    Práce na home office může bránit v kariérním postupu, myslí si přes 40 % dotázaných zaměstnanců

    Nedávný průzkum společnosti Colliers založený na analýze odpovědí více než pěti set českých zaměstnanců napříč různými odvětvími odhalil, že přes 40 % zaměstnanců považuje práci na dálku za brzdu svého profesního růstu. Zjištění dále naznačují, že je pro zaměstnance důležitější osobní kontakt s kolegy než samotné pracovní prostředí a technologie, které se často považují za samozřejmost, a to ve vysokém standardu.

    Z průzkumu vyplynulo: lidé sice začali využívat AI a strojový překlad – ale cizí jazyky se budou muset stále učit.

    Podle průzkumu, který vypracovali odborníci na vzdělávací technologie z British Council, britské mezinárodní organizace pro kulturní vztahy a vzdělávací příležitosti, a Research Institute of Digital Innovation in Learning (při ODUGlobal, který sídlí na Old Dominion University ve Virginii, USA), 60 % učitelů angličtiny nesouhlasí s tím, že umělá inteligence (AI) a automatizovaný překlad nahradí při výuce jazyků učitele. Mnoho učitelů uvedlo, že jazyky mají hluboký kulturní, sociální a emocionální rozměr a že AI nedokáže nahradit kontakt učitele se studenty.

    Přichází Evala, nový program pro účetní kanceláře

    Srozumitelný, přehledný a snadno ovladatelný. V pátek 1. března vstupuje na český trh nový účetní program Evala s jasným cílem – nabídnout účetním kancelářím a samostatným účetním moderní nástroj pro 21. století. Za vývojem Evaly stojí brněnská společnost Seyfor, jedna z největších IT firem ve střední Evropě.

    Transformace zábavního průmyslu: Jak data science oživuje naše oblíbené streamingové služby

    Datová věda se stala klíčovým prvkem v mnoha oblastech lidského života, přičemž hodnota algoritmů a jejich efektivita jsou neocenitelnými nástroji pro moderní společnost. Jednou z oblastí, kde datová věda vyniká a stala se skutečným uměním, je zábavní průmysl. V tomto článku se zaměříme na úlohu datového analytika a uvedeme několik příkladu využití datové vědy v oblasti zábavy.

    Wienerberger obnovuje výrobu v závodech

    Společnost Wienerberger obnovuje výrobu ve svých závodech na pálené výrobky. Po zimní odstávce spojené primárně s technologickými inovacemi a údržbovými pracemi vrací zpět do provozu osm závodů z deseti. Bez přerušení i nadále běží provoz v Cihelně Kinský v Kostelci nad Orlicí. Naopak v režimu dlouhodobé odstávky setrvá závod v Týně nad Vltavou. Obnova provozu probíhá postupně od ledna a potrvá do dubna. Během zimní pauzy provedla společnost v závodech významné investice do inovací.

    NEJNOVĚJŠÍ

    Práce na home office může bránit v kariérním postupu, myslí si přes 40 % dotázaných zaměstnanců

    Nedávný průzkum společnosti Colliers založený na analýze odpovědí více než pěti set českých zaměstnanců napříč různými odvětvími odhalil, že přes 40 % zaměstnanců považuje práci na dálku za brzdu svého profesního růstu. Zjištění dále naznačují, že je pro zaměstnance důležitější osobní kontakt s kolegy než samotné pracovní prostředí a technologie, které se často považují za samozřejmost, a to ve vysokém standardu.

    Z průzkumu vyplynulo: lidé sice začali využívat AI a strojový překlad – ale cizí jazyky se budou muset stále učit.

    Podle průzkumu, který vypracovali odborníci na vzdělávací technologie z British Council, britské mezinárodní organizace pro kulturní vztahy a vzdělávací příležitosti, a Research Institute of Digital Innovation in Learning (při ODUGlobal, který sídlí na Old Dominion University ve Virginii, USA), 60 % učitelů angličtiny nesouhlasí s tím, že umělá inteligence (AI) a automatizovaný překlad nahradí při výuce jazyků učitele. Mnoho učitelů uvedlo, že jazyky mají hluboký kulturní, sociální a emocionální rozměr a že AI nedokáže nahradit kontakt učitele se studenty.

    Přichází Evala, nový program pro účetní kanceláře

    Srozumitelný, přehledný a snadno ovladatelný. V pátek 1. března vstupuje na český trh nový účetní program Evala s jasným cílem – nabídnout účetním kancelářím a samostatným účetním moderní nástroj pro 21. století. Za vývojem Evaly stojí brněnská společnost Seyfor, jedna z největších IT firem ve střední Evropě.

    Transformace zábavního průmyslu: Jak data science oživuje naše oblíbené streamingové služby

    Datová věda se stala klíčovým prvkem v mnoha oblastech lidského života, přičemž hodnota algoritmů a jejich efektivita jsou neocenitelnými nástroji pro moderní společnost. Jednou z oblastí, kde datová věda vyniká a stala se skutečným uměním, je zábavní průmysl. V tomto článku se zaměříme na úlohu datového analytika a uvedeme několik příkladu využití datové vědy v oblasti zábavy.

    Wienerberger obnovuje výrobu v závodech

    Společnost Wienerberger obnovuje výrobu ve svých závodech na pálené výrobky. Po zimní odstávce spojené primárně s technologickými inovacemi a údržbovými pracemi vrací zpět do provozu osm závodů z deseti. Bez přerušení i nadále běží provoz v Cihelně Kinský v Kostelci nad Orlicí. Naopak v režimu dlouhodobé odstávky setrvá závod v Týně nad Vltavou. Obnova provozu probíhá postupně od ledna a potrvá do dubna. Během zimní pauzy provedla společnost v závodech významné investice do inovací.